GIZLILIK SÖZLEŞMESI – CYPRUS XP TRAVEL
Bu web sitesi (“Site”) Hasene Ilgaz Sokak, No:11/B Köşklüçiftlik, Lefkosa-TRNC adresinde mukim CYXP Aviation LTD (“Cyprus Xp Travel”, “Şirket” ya da “Biz” olarak anılacaktır) tarafından yönetilmektedir. İşbu metin (“Gizlilik Sözleşmesi”) siz değerli kullanıcılarımızı ve ziyaretçilerimizi verilerinizin gizliliği ve Site’nin yönetimi aracılığıyla hazırlanmış olup zaman zaman Cyprus Xp Travel tarafından değiştirilebilir. Site’yi ziyaret ettiğinizde metni görüntülemenizi önermekteyiz.
Metnin güncellenme tarihi: 29.06.2021
 
1.              Kullanıcı Hesabının Güvenliği
Üyelik hesabınızın güvenliği için Site’ye kayıt olduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizi hiç kimse ile paylaşmayınız. Şifrenizi oluştururken şifrenizin sizden başka kimsenin tahmin edemeyeceği nitelikte olmasını sağlamak amacıyla, rakamlar, harfler ve özel karakterlerden oluşan size özel kombinasyonlar kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Şifrenizi veya kullanıcı bilgilerinizi üçüncü kişilerle paylaşmanız veya bu bilgilerin üçüncü kişilerin eline geçmesi, kullanıcı bilgileriniz ve rezervasyon bilgileriniz gibi önemli verilerin üçüncü kişiler tarafından kontrol edilmesine sebep olabilir. Böyle bir durumda kullanıcı hesabınız aracılığıyla gerçekleştirilen tüm eylemlerden sizin sorumlu olacağınızı hatırlatmak isteriz. Dolayısıyla sizin adınıza başkaları tarafından gerçekleştirilen ve hukuken bağlayıcı işlemlerin muhatabı olabilirsiniz. Şifrenizin güvenliğinin herhangi bir nedenle tehlikeye girmesi halinde, şifrenizi değiştirmelisiniz.
 
2.              Kişisel Verilerinizin Kullanılması
Site’yi ziyaretiniz sırasında veya Site’ye üye olup rezervasyon yaptığınızda kişisel verilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.
Kişisel verilerinizi topladığımız, işlediğimiz, aktardığımız ve kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı nasıl kullanabileceğiniz konusunda daha detaylı bilgi için lütfen Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metnimizi inceleyin.
 
3.              Üçüncü Taraf Site ve Bağlantılarına Yönlendirme
Site üzerinde zaman zaman üçüncü partiler tarafından işletilen site ve web uygulamalarına yönlendiren bağlantılar yer alabilmektedir. Üçüncü partiler tarafından yönetilen bu site ve web uygulamalarının gizlilik, ve kişisel veriler başta olmak üzere benimsediği politikalar işbu Gizlilik Sözleşmesi ve yukarıda bağlantısı yer alan Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metnimiz kapsamı ile uyumlu olmayabilir. Söz konusu site veya web uygulamalarına dair bağlantıların bu Site’de yer alması ya da içerikleri ya da izledikleri politikaların Cyprus Xp Travel tarafından onaylandığı anlamına gelmemektedir ve bu uygulamalar ile ilgili sorumlu tutulamayız.
 
4.              Güvenlik
Site ile paylaştığınız kişisel verilerinizin yetkisiz erişimlere ve açıklamalara karşı korunması için gerekli olan, idari ve teknik tedbirleri almakta ve bu doğrultuda birçok araç (kriptolama, şifreler, fiziksel güvenlik vb.) kullanmaktayız.
Verilerinizi üçüncü taraflar ile paylaşmamız gerekmesi halinde, başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu olmak üzere, yasalara ve mevzuata uygun olarak hareket etmekteyiz.
Bizimle paylaştığınız verilerin güvenliğine ilişkin herhangi bir endişe duymanız halinde lütfen işbu metnin sonunda yer alan iletişim bilgilerimiz aracılığıyla bizi bilgilendirin.
Site üzerinde kredi kartı bilgileriniz kesinlikle saklanmaz, sadece tahsilat işlemi sırasında ilgili bankalara güvenli bir şekilde iletilerek provizyon alınması için kullanılır ve provizyon sonrası sistemden silinir.
 
5.              İletişim
Site ve uygulamaları ile ilgili soru ve sorunlarınız için bizlere aşağıdaki bilgiler vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.
Ticari Unvan: CYXP Aviation LTD
Adres: Hasene Ilgaz Sokak, No:11/B Köşklüçiftlik, Lefkosa-TRNC
Telefon: +90 (392) 228 7311
Faks: +90 (392) 227 2290
Kayıtlı Elektronik Posta Adresi: info@cyprusxp.com
 
Cyprus Xp Travel
WhatsApp Destek